Procesoperator B & C

Solliciteer nu

Procesoperator B & C

Centrient Delft

Solliciteer nu

Wat is vereist?

 • Minimaal VAPRO B/C/AOT 3/4
 • Je kunt keuzes maken onder druk en je werkt gedisciplineerd
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Leergierig en je weet je goed aan te passen aan de omgeving
 • Stressbestendig

Wat krijg je?

 • Startsalaris €2.400 - €3.500 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 32% ploegentoeslag
 • De werktijden zijn afgesteld op het 5-ploegenrooster, met aaneengesloten 2 ochtenddiensten/2 middagdiensten en 2 nachtdiensten, gevolgd door 4 dagen vrij
 • 25 vakantiedagen
 • Vakantiegeld 8% van het jaarsalaris
 • Trainingsmogelijkheden: trainingbonus van €900 (indien je een heel kalenderjaar in dienst bent)
 • 5PD bonus van €2.000
 • Variabele beloning op basis van beoordeling
 • Dertiende maand bonus 10% van het jaarsalaris

Wat doe je?

 • 25% Monsters afnemen
 • 30% Storingen oplossen
 • 25% Waterzuivering controleren
 • 20% Administratie verwerken

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Vacature

Als Procesoperator B & C bij Centrient Pharmaceuticals ben je verantwoordelijk voor het bewaken van het productieproces vanuit de centrale controlekamer. Je grijpt in bij afwijkingen en zorgt dat storingen opgelost worden. Het is belangrijk dat je snel beslissingen neemt bij afwijkingen in het productieproces, omdat dit invloed heeft op de kwantiteit en kwaliteit van het product. Je zorgt ook voor de veiligheid, gezondheid en milieu tijdens het gehele productieproces.

Hierbij zorg je ervoor dat de monteurs veilig het benodigde onderhoud kunnen doen in de fabriek. Ook houd je je bezig met de productie van 7-ADCA en verschillende soorten enzymen in de Enzymes fabriek. Verder opereer je in de Afvalwaterzuivering (AWZ) en Utilities op het westelijke gedeelte van de Biotech campus in Delft. In deze functie is het belangrijk dat je continu meewerkt aan het optimaliseren van het productieproces. Je werkt in een 5-ploegendienst, volgens een 2-2-2 rooster

Je komt te werken op de afdeling Productie Delft in zelfsturende teams. Elk team bestaat uit negen Operators. Je rapporteert aan de Productieleider die in de dagdienst werkzaam is. Je werkt veel samen met de afdelingen Maintenance, SHE en QA. Samen zorgen jullie voor een veilige en efficiënte werkomgeving.

Als je het werken onder druk, het halen van diverse targets en een zelfsturend team leuk vindt en je het niet erg vindt om in een ploegendienst in alle omstandigheden - binnen en buiten - te werken, dan is dit een baan voor jou.

Voorbeeld uit de praktijk

Er scheurt een doek bij een grote centrifuge. Wat doe je?

Op het moment dat er een doek gescheurd is bij een grote centrifuge, ga je eerst kijken hoe groot de schade is. Als je dit gedaan hebt, laat je de installatie helemaal afdraaien. Je handelt volgens protocol om dit incident op te lossen. Je stelt alles veilig af en laat een nieuw doek installeren, zodat de productie weer kan draaien. Je zet de productie weer aan en checkt of het allemaal goed loopt. Als dit het geval is, dan kun je verder met andere werkzaamheden.

Groeipad

Centrient Pharmaceuticals vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Centrient Pharmaceutical stimuleert de medewerkers om een loopbaanontwikkelingsgesprek te hebben met zijn/haar leidinggevende. Een loopbaanontwikkelingsgesprek helpt de medewerker om helder te krijgen wat er nodig is om vandaag en in de toekomst te presteren en te groeien. Samen wordt er een plan gemaakt om te blijven groeien. Het volgen van een opleiding is hierbij niet uitgesloten.

Procesoperator B & C
Allround Procesoperator
Senior Procesoperator/Assistent Technoloog
Productieleider/Technoloog
Operations Manager

Werken bij Centrient

Centrient Pharmaceuticals is een toonaangevende producent van bètalactamantibiotica en een leverancier van statines van de volgende generatie en antischimmelmiddelen. Centrient produceert en verkoopt tussenproducten, actieve farmaceutische ingrediënten en afgewerkte doseringsvormen. Centrient is een farmaceutisch bedrijf met een duidelijk doel: levens verbeteren door innovatieve en duurzame productie van medicijnen. Met de toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid die centraal staan in alles wat Centrient doet, werken er meer dan 1900 medewerkers voortdurend aan de behoeften van de klanten. Centrient werkt aan een duurzame toekomst door actief deel te nemen aan de strijd tegen antimicrobiële resistentie. Centrient is 150 jaar geleden opgericht als 'Nederlandsche Gist- en Spiritusfabriek' en stond het bedrijf bekend onder de naam 'Gist Brocades'. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rijswijk. Centrient heeft productiefaciliteiten en verkoopkantoren in China, India, Nederland, Spanje, de Verenigde Staten en Mexico. Centrient Pharmaceuticals is volledig in handen van Bain Capital Private Equity, een toonaangevende wereldwijde particuliere beleggingsonderneming.

 • Hoofdkantoor in Rijswijk
 • Actief in 7 landen
 • 25% / 75%
 • Gem. leeftijd is 41 jaar
 • 200 medewerkers in Nederland
 • 2000 medewerkers wereldwijd

Collega's

Ismael (62) - Senior Proces Operator, afdeling ZorF

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
36 jaar geleden heb ik gekozen voor dit bedrijf vanwege de maatschappelijk betrokkenheid van de producten die hier worden gemaakt. Alles ten behoeve van de mensheid, van smaakstoffen tot medicijnen.

Wat was je vorige baan?
Was schoolverlater

Wat doe je in je vrije tijd?
Fotografie, vogels spotten, museum bezoeken, een boek lezen en computers.

Laurens van Dijk (31) - Productie Leider

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor was ik werkzaam in de chemische industrie waar wij met relatief veel verschillende chemicaliën te maken hadden. Daarnaast kan ik tegenwoordig op de fiets naar het werk bij mijn vorige baan was ik wekelijks veel tijd kwijt aan het reizen.

Wat was je vorige baan?
Productie Supervisor

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten, vissen en films kijken

Sollicitatieproces

Eerste gesprek met Productieleiders
± binnen een week
Tweede gesprek met Site HR Manager - Delft en Operations Manager
± binnen een week
Arbeidsvoorwaardengesprek
± binnen twee dagen
Je hebt de baan!

Interessante baan?

Solliciteer nu